Looking for BikePlan or long term rental? Lees verder...

Dagverhuur

Groningen is de ultieme fietsstad en om deze reden is Groningen in 2002 verkozen tot Beste fietsstad van Nederland. Groningen heeft genoeg bezienswaardigheden en activiteiten om er een heel weekend voor uit te trekken. Zo kunt u de Martinitoren beklimmen, de vele musea bezoeken en langs de prachtige tuinen en parken fietsen. Groningen staat niet alleen bekend om haar kunst en cultuur maar ook om de talloze historische en monumentale panden. Het Groninger museum en het hoofdstation zijn enkele voorbeelden van de bijzondere architectuur in Groningen.

Niet alleen in de stad Groningen kunt u heerlijk fietsen. Wist u bijvoorbeeld dat u vanaf Groningen stad na ongeveer 2 uur fietsen in Lauwersoog bent? Vanaf hier kunt u eenvoudig met de veerpont naar Schiermonnikoog en kunt u genieten van de natuurgebieden en eventueel wadlopen naar Ameland.

Bij Fietsverda kunt u al een fiets, tandem of een elektrische fiets huren vanaf 10 euro per dag. Met een eigen fiets kunt u in uw eigen tempo volop genieten van Groningen en haar ommelanden. Een fiets voor meerdere dagen huren is uiteraard ook mogelijk. Het is verder aan te raden om uw fietsen te reserveren. U weet dan zeker dat de door u gewenste fietsen op het door u gewenste tijdstip rijklaar voor u gereed staan. Komt u met een groep van tien of meer personen? Kijkt u dan voor onze groepskortingen op de pagina Groepsverhuur.

Uiteraard kunt u vanaf 1 juni 2016 ook fietsen huren bij onze vestiging in Leeuwarden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Verhuurprijzen*
Stadfiets: € 10,00 per dag
Elektrische fiets: € 20,00 per dag
Tandem: € 20,00 per dag
Ontvangst met koffie/thee en Groninger koek: € 2,50 per persoon

*Bij eventuele schades geldt (indien verzekerd) een eigen risico van € 50,00.

Elektrische fiets

Altijd al een elektrische fiets willen proberen? Wij hebben een groot assortiment met diverse merken zoals Qwic, Puch en DutchID

Lees verder...

Need a bike?

We offer long term bike rental from a few months up to several years. Prices start from 17 euro per month!

Lees verder...

Eigen creatie

Uw eigen fiets samenstellen? Bij ons kunt u volledig uw eigen, unieke fiets laten maken!

Lees verder...

Website Security Test